ΜΑΖΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΑΣΗ

Το ποδόσφαιρο στην Κύπρο ενώνει τους ανθρώπους, δημιουργεί στενούς δεσμούς και προκαλεί έντονα συναισθήματα. Όπως όλοι γνωρίζουν, η απόδοση ενός παίκτη εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από τη διατροφή του. Γι’ αυτό, με ιδιαίτερη χαρά, η Lidl στηρίζει για 2η συνεχή χρονιά, με έμπρακτο τρόπο, τον υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής, ως Χορηγός Διατροφής του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου και των Παιδικών Πρωταθλημάτων Grassroots.
 

Υγιεινός τρόπος ζωής σημαίνει να τρέφεσαι με ποιοτικά προϊόντα και ιδιαίτερα με φρέσκα τρόφιμα. Στα Lidl ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα. Η συνεργασία μας με Κύπριους προμηθευτές μας επιτρέπει να επιλέγουμε ό,τι καλύτερο έχουν να μας προσφέρουν σε όλα τους τα προϊόντα. Για να έχεις τα καλύτερα εφόδια και να μπορείς κι εσύ να κάνεις το καλύτερο σε κάθε φάση.

Η διατροφή δεν είναι παιχνίδι

Στην πρώτη φάση βρεθήκαμε με τους ποδοσφαιριστές στον χώρο τους, δηλαδή στα γήπεδα ποδοσφαίρου! Επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και παιδιά Grassroots, μας έδειξαν την πληθώρα συναισθημάτων που γεννιούνται μέσα στο γήπεδο και στο παιχνίδι και μας θύμισαν ένα από τα πιο σημαντικά θέματα που αντιμετωπίζουν κατά τη διάρκεια της καριέρας τους: ότι η διατροφή δεν είναι παιχνίδι.

ΔΕΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Ισορροπημένη διατροφή για μικρούς και μεγάλους παίκτες

Τι θα γινόταν αν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές έμπαιναν στη ζωή της κυπριακής οικογένειας; Θα μας έδειχναν ότι όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Στη δεύτερη φάση οι ποδοσφαιριστές μπαίνουν με έναν χιουμοριστικό τρόπο στην καθημερινότητα της οικογένειας και αλληλεπιδρούν με έναν πολύ φυσικό τρόπο, υπενθυμίζοντάς μας το μήνυμα της πρώτης φάσης, ότι το τι θα φάμε δεν είναι παιχνίδι.

ΔΕΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Goal! Goal! Goal!

Στην ταινία της 3ης φάσης γιορτάζουμε τη συνεργασία μας με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) και συναντάμε γνωστούς και αγαπημένους ποδοσφαιριστές, αλλά και μικρά ταλέντα των Grassroots. Με αστείρευτο κέφι και έντονο, χορευτικό ρυθμό, η νέα ταινία της επικοινωνίας «Μαζί σε κάθε φάση» μας βάζει μέσα στο γήπεδο, αλλά και μέσα σε κάθε σπίτι, δίνοντας νέο νόημα στο ήδη αγαπημένο μας τραγούδι και κάνοντάς μας να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε μαζί με τους πρωταγωνιστές, φωνάζοντας όλοι μαζί: Goal! Goal! Goal! Γιατί τα goal μπαίνουν όχι μόνο όταν είσαι καλός στην μπάλα, αλλά όταν έχεις και τα απαραίτητα εφόδια, με πιο σημαντικό την ισορροπημένη διατροφή.

ΔΕΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Μαζί σε κάθε φάση

Tips & συμβουλές διατροφής