Είμαστε εδώ για εσάς

Αγαπητοί πελάτες,

Γνωρίζουμε ότι οι περισσότεροι από εσάς ανησυχούν για την εξάπλωση του κορωνοϊού Covid-19.

Συνεργαζόμαστε στενά με την κυβέρνηση, τους προμηθευτές μας και τους συνεργάτες μας στην εφοδιαστική αλυσίδα ώστε να εξασφαλίσουμε την προμήθεια αγαθών στα καταστήματά μας και να εφοδιάσουμε τις αποθήκες μας με είδη που έχουν μεγάλη ζήτηση.

Και τα 17 καταστήματα του δικτύου της Lidl Κύπρου παραμένουν και θα παραμείνουν ανοιχτά για τις καθημερινές σας αγορές.

Οι εργαζόμενοι μας στα καταστήματα, το εφοδιαστικό κέντρο και η διεύθυνση κεντρικών υπηρεσιών εργάζονται ακούραστα για να μπορείτε να προμηθεύεστε τα απαραίτητα για εσάς και τις οικογένειές σας.

Τους οφείλουμε τεράστια ευγνωμοσύνη για την υπερπροσπάθειά τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που η κοινωνία μας δοκιμάζεται.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε και στους Κύπριους προμηθευτές και τους συνεργάτες μας στην εφοδιαστική αλυσίδα, με τους οποίους συνεργαζόμαστε στενά για τον ίδιο σκοπό.

Χρειαζόμαστε όμως και τη δική σας συμβολή και κατανόηση.

  1. Στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού Covid-19, είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε τις νομοθετικού χαρακτήρα οδηγίες και να διασφαλίσουμε ότι η προσέλευση των καταναλωτών στα καταστήματά μας θα πρέπει να γίνεται, τηρώντας την αναλογία του ενός ατόμου ανά 8 τ.μ. με στόχο να προφυλάξουμε την υγεία όλων μας, σας παρακαλούμε να ακολουθείτε τις οδηγίες των συνεργατών ασφαλείας στις εισόδους των καταστημάτων μας.
  2. Εάν δεν βρείτε κάποιο προϊόν και διαπιστώσετε ελλείψεις σε μεμονωμένα είδη, ζητούμε την κατανόησή σας. Αυτές οι ελλείψεις είναι σε κάθε περίπτωση προσωρινές έως ότου εφοδιαστεί ξανά το κατάστημα. Σε αυτό το σημείο χρειαζόμαστε παράλληλα και τη συμβολή σας. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να πραγματοποιείτε τις αγορές σας με συνετό τρόπο. Αντιλαμβανόμαστε τις ανησυχίες σας, ωστόσο η αγορά περισσότερων από ό,τι πραγματικά χρειάζεται κανείς, σημαίνει ότι κάποιες άλλες οικογένειες δεν θα καταφέρουν να προμηθευτούν τα απαραίτητα.

Στις δύσκολες στιγμές οφείλουμε να λειτουργούμε συλλογικά και με αλληλεγγύη!

Με αποφασιστικότητα και υπευθυνότητα παραμένουμε σε εγρήγορση με στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, τηρώντας στο έπακρο όλα τα απαραίτητα μέτρα για να πραγματοποιείτε τις αγορές σας με ασφάλεια.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Είμαστε εδώ για εσάς.

Μέτρα υγιεινής πελατών

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η υγεία τόσο των πελατών όσο και των συνεργατών μας είναι για μας ύψιστη προτεραιότητα.

Τα μέτρα που έχουμε λάβει είναι τα ακόλουθα:
 

  1. Έχουμε τοποθετήσει αντισηπτικά χεριών στην είσοδο και έξοδο των καταστημάτων μας και στους χώρους υγιεινής
  2. Οι συνεργάτες μας εφαρμόζουν αυστηρούς κανόνες πρόληψης
  3. Έχει συγκροτηθεί ειδική ομάδα διαχείρισης κρίσιμων περιστατικών σε ενδεχόμενη περίπτωση ανάγκης
  4. Έχουμε προμηθεύσει όλα τα απαραίτητα υλικά για την πρόληψη αλλά και για την άμεση αντιμετώπιση κρίσιμων περιπτώσεων
  5. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με όλους τους υπεύθυνους συνεργάτες μας ανά εγκατάσταση
  6. Η ομάδα της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης πελατών μας είναι πλήρως ενημερωμένη για τυχόν ανησυχίες που αφορούν στους καταναλωτές μας

 

Φυσικά είμαστε σε εγρήγορση με στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.