ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Λούντζα Κρασάτη

"Αγροικία Λούντζα κρασάτη, καπνιστή, 350gr“

Λάρνακα 23/03/2021. Η εταιρεία Π&Ι Αλλαντοποιείο ΛΤΔ προχωράει σε

προληπτική ανάκληση του προϊόντος "Αγροικία Λούντζα κρασάτη, καπνιστή 350gr”,με ημερομηνία λήξης 03/11/2021 και LOT 201002”.

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια των αυτοελέγχων, που διενεργεί συστηματικά η Lidl Cyprus με σκοπό την διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας των τροφίμων που διαθέτει στο ευρύ της καταναλωτικό κοινό, διαπιστώθηκε ότι το παραπάνω προϊόν περιέχει θειώδη χωρίς να φέρει την κατάλληλη επισήμανση. Εξαιτίας πιθανής αλλεργικής αντίδρασης από συγκεκριμένη ομάδα καταναλωτών με ευαισθησία στα θειώδη, η εταιρεία μας προέβη σε άμεση απόσυρση του προϊόντος. Η κατανάλωση του προϊόντος είναι απολύτως ασφαλής για όσους δεν παρουσιάζουν αλλεργία στο συγκεκριμένο συστατικό.

Παρακαλούνται λοιπόν οι πελάτες που έχουν αγοράσει το προϊόν "Αγροικία Λούντζα κρασάτη, καπνιστή 350gr ”, με ημερομηνία λήξης 03/11/2021 και LOT 201002, να το επιστρέψουν σε οποιαδήποτε από τις υπεραγορές της εταιρίας μας, λαμβάνοντας φυσικά το αντίτιμο της αγοράς του.

Όπως πάντα και για λόγους προληπτικής προστασίας της υγείας των καταναλωτών της, η Lidl Cyprus ως όφειλε αντέδρασε άμεσα λαμβάνοντας τα ενδεικνυόμενα προς αυτήν την κατεύθυνση μέτρα, ώστε να αποκλειστεί ο ενδεχόμενος κίνδυνος για το καταναλωτικό κοινό και να εξεταστούν τα όποια περαιτέρω ενδεικνυόμενα μέτρα.

29.03.2021