ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Mogota Hemp Tea

Η σλοβένικη εταιρεία Mogota d.o.o. προχωράει σε προληπτική ανάκληση του προϊόντος „Mogota Στιγμιαίο ρόφημα από φύλλα βιολογικής κάνναβης“.

Celje, 25.08.2021. Η σλοβένικη εταιρεία Mogota d.o.o. προχωράει σε προληπτική ανάκληση του προϊόντος, Mogota Στιγμιαίο ρόφημα από φύλλα βιολογικής κάνναβης“ με ημερομηνία λήξης 31.12.2022.

Στο προϊόν „Mogota Στιγμιαίο ρόφημα από φύλλα βιολογικής κάνναβης“ της εταιρίας Mogota d.o.o. διαπιστώθηκε αυξημένη περιεκτικότητα σε τετραϋδροκανναβινόλη (THC), οπότε η κατανάλωση του προϊόντος ενδέχεται να επιφέρει ανεπιθύμητες παρενέργειες στη υγεία, όπως μεταβολές της διάθεσης και κόπωση. Παρακαλούνται λοιπόν οι πελάτες που έχουν αγοράσει το προϊόν να μην το καταναλώσουν.

Το προϊόν „Mogota Στιγμιαίο ρόφημα από φύλλα βιολογικής κάνναβης“ της εταιρίας Mogota d.o.o. διατέθηκε από την Lidl Cyprus. Όπως πάντα και για λόγους προληπτικής προστασίας της υγείας των καταναλωτών της, η Lidl Cyprus ως όφειλε αντέδρασε άμεσα λαμβάνοντας τα ενδεικνυόμενα προς αυτήν την κατεύθυνση μέτρα, ώστε να αποκλειστεί ο ενδεχόμενος κίνδυνος για το καταναλωτικό κοινό. Πελάτες που έχουν αγοράσει το προϊόν παρακαλούνται να το επιστρέψουν σε οποιαδήποτε από τις υπεραγορές της εταιρίας μας, λαμβάνοντας φυσικά το αντίτιμο της αγοράς του.

Η ανάκληση αφορά αποκλειστικά το προϊόν „Mogota Στιγμιαίο ρόφημα από φύλλα βιολογικής κάνναβης“ της εταιρίας Mogota d.o.o. με ημερομηνία λήξης 31.12.2022. Όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας Mogota d.o.o. που διατέθηκαν από την Lidl Cyprus είναι ασφαλή προς κατανάλωση και δεν εμπλέκονται στην ανάκληση αυτή.

Η εταιρία Mogota d.o.o. ζητάει συγνώμη για τυχόν αναστάτωση και ευχαριστεί τους πελάτες της για την κατανόηση.

Hemp-Seed Oil

Η Lidl Cyprus ενημερώνει για ανάκληση του προϊόντος “Vita D'or Λάδι κάνναβης 250 ml“.

Λάρνακα, 25.08.2021. H Lidl Cyprus προχωράει σε ανάκληση του προϊόντος „Vita D'or Λάδι κάνναβης 250 ml“.

Στο προϊόν „Vita D'or Λάδι κάνναβης 250 ml“ διαπιστώθηκε αυξημένη περιεκτικότητα σε τετραϋδροκανναβινόλη (THC), οπότε η κατανάλωση του προϊόντος ενδέχεται να επιφέρει ανεπιθύμητες παρενέργειες στη υγεία, όπως μεταβολές της διάθεσης και κόπωση. Παρακαλούνται λοιπόν οι πελάτες που έχουν αγοράσει το προϊόν να μην το καταναλώσουν.

Το προϊόν „Vita D'or Λάδι κάνναβης 250 ml“ διατέθηκε από την Lidl Cyprus. Όπως πάντα και για λόγους προληπτικής προστασίας της υγείας των καταναλωτών της, η Lidl Cyprus, ως όφειλε, αντέδρασε άμεσα λαμβάνοντας τα ενδεικνυόμενα προς αυτήν την κατεύθυνση μέτρα, ώστε να αποκλειστεί ο ενδεχόμενος κίνδυνος για το καταναλωτικό κοινό. Πελάτες που έχουν αγοράσει το προϊόν παρακαλούνται να το επιστρέψουν σε οποιαδήποτε από τις υπεραγορές της εταιρίας μας, λαμβάνοντας φυσικά το αντίτιμο της αγοράς του.

Η ανάκληση αφορά αποκλειστικά στο προϊόν “Vita D'or Λάδι κάνναβης 250 ml”. Άλλα προϊόντα που διατέθηκαν από την Lidl Cyprus δεν εμπλέκονται στην ανάκληση αυτή.

Η Lidl Cyprus ζητάει συγνώμη για τυχόν αναστάτωση και ευχαριστεί τους πελάτες της για την κατανόηση.